Home

Biografie

Visie op gezondheid

Energetische therapie

Voor wie

Tarief

Contact

roos
Energetische/paranormale therapie

De cliënt neemt volledig gekleed plaats op stoel of behandeltafel. Met handoplegging of strijkende bewegingen in het energieveld van de cliënt, geef ik gericht en krachtig impuls aan datgene wat nodig is. Naast alle vakkennis zet ik helder voelen en weten in.

Door het zelfhelende vermogen te stimuleren, wordt de fundering hersteld, waarna de cliënt zelf verder bouwt aan het huis dat erop hoort te staan. Het is wenselijk dat de cliënt zélf verantwoordelijkheid in de weg naar herstel erkent. Bewustwording en inzicht omtrent eigen klachten helpt terugval te voorkomen en is een belangrijke sleutel tot herstel.

De kracht van de energetische behandeling in combinatie met EFT, PMA, SSP, kleurenpunctuur, focussen en/of systemisch werk, ondersteunt de cliënt bij het eigen veranderings- of herstelproces.

De duur van de therapie is afhankelijk van de individuele hulpvraag. In de behandelovereenkomst worden afspraken hieromtrent vastgelegd.

Uw recht op een systeem van klacht- en tuchtrecht voor mijn behandeling is geregeld via de VBAG: transparante informatie hierover vindt u in deze pdf en via deze koppeling.